Minuli teden je odmevala zgodba opečenega štiriletnika, ki ga v celjski bolnišnici niso hoteli sprejeti brez negativnega testa. Torej, najprej so mu odredili hitri test na okužbo z novim koronavirusom in na rezultat je moral otrok v bolečinah čakati 40 minut, kar pa je docela nerazumljivo, namreč v vsakem šotoru v Sloveniji ga dobiš v petih minutah – izvid.  

Bistveno vprašanje je, ali zdravniki ne razumejo navodil vlade in/ali stroke in jih ne sprejemajo ali pa jih razumejo in jih očitno ignorirajo, torej ne upoštevajo. 

Medtem je štiriletnik z očetom sedel v avtu in čakal. Ni samo sedel, temveč je jokal in se zvijal v bolečinah, po pripovedovanju očeta; imel pa je tudi respiratorno obolenje. Do avta so hodile med...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!