November, 25., je mednarodni dan boja proti nasilju nad ženskami. V društvu SOS telefon so pripravili tri pričevanja žensk, ki nedvoumno zarežejo dokončno. Danes objavljamo prvo osebno zgodbo – posilstvo. V prihodnjih dveh tednih boste prebrali drugo – femicid in potem tretjo – partnersko nasilje, življenje s psihopatom in alkoholikom. Ki še vedno traja. 

Moramo razumeti, kako tragično se odvija življenje med štirimi stenami. In resnično ne molčati. Ženske, ne dajmo se. Stopimo iz tišine. Za pravičnejši jutri. 

Vemo, da se je nasilje v obdobju epidemije nesluteno razraslo. Samo po...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!