Nekateri so prvomajske počitnice podaljšali v naslednji dan, mimogrede, delovni dan. Tako so policisti na Primorskem imeli veliko dela, ko so s ceste odstranjevali vinjene voznice in voznike. Vaščani so jih nekaj po 21. uri obvestili o nesreči. Policijski zapis je naslednji: 54-letna domačinka, ki se je peljala od pokopališča proti središču Vipave, je zapeljala levo na nasprotni vozni pas, čez pločnik in nato čez brežino na travnato površino ob bloku. V nesreči se je laže poškodovala, odpeljali so jo v šempetrsko bolnišnico. Policisti so jo preizkusili z alkotestom in ta je pokazal 1,63 miligrama alkohola (3,4 promila). Ni to že malo na meji preživetja? 

To, da policisti vsakokrat še povedo, da alkohol ne sodi za volan, in če pijete, niste primer...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!