V nočnih urah sta se pojavila mladoporočenca – no, že pred tem mi ju je ena novinarka ponujala za intervju, pa sem se zahvalila – z nekajmesečnim dojenčkom, ki sta začutila silno potrebo in nujo, da vesoljni covidni Sloveniji razodeneta svoj odnos. Nekaj skorajda novega, fascinantnega, influencerskega. Torej, imenuje se popolnoma znanstveno ali pa vsaj skrivnostno – poliamorija. Meni se sliši kot umor. 

Bistveno vprašanje zame je, zakaj si nista dovolj. Zakaj potrebuje on eksponirano mnogoženstvo? Rahlo ga imam sicer na sumu, da pravljičari, razvija fantazme, vzbuja pozornost, pa čeprav na račun negospodarnosti lastnega telesa. 

Da vam povem, če ste slučajno prespali to razodetje. Priznam, ne razumem povsem, zagotovo pa, po njunem pričev...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!