O tem, da nam je izkušnja epidemije – ko je bila večina nas vendarle prvič v življenju postavljena v vsekakor zahtevne okoliščine – prinesla zelo malo ali nič, se moramo bržčas strinjati. Govorim o izgubljeni priložnosti napredovanja v medosebnih odnosih, o možnosti, ko smo bili veliko sami, da razmislimo, kaj je v življenju zares pomembno in vredno. Res je, tudi politika ni izkoristila tega trenutka, da bi nas nagovorila enovito, strpno, potrpežljivo, nič, prav nasprotno, naslavljali so nas, in nas še vedno, z jezikom izključevanja. Bilo je vse polno nekonsistentnosti, neresnic, zmedenosti, skratka vsega tega, česar si človek ne želi v tem kratkem življenju. 

Oni dan sem ob deveti jutranji uri pila kavo v lokalu za Bežigradom z Anito Ogulin. Razlagala mi je o stiskah otrok, ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!