Naj takoj dodam, da je bil za znance izjemno prijazen in sploh pravi človek. No, taisti pravi človek je nasilje nad svojo ženo izvajal že dolgo, fizično, psihično, po sedanjem védenju brutalno. 

Po zanesljivih informacijah se je pokojna enkrat po fizičnem napadu zatekla k osebnemu zdravniku. Ta na njenem telesu ni našel dovolj očitnih modric za prijavo na policijo. Veste, to je strahotna kalvarija. Vse to, kar ženska doživlja v slovenski družbi. 

»Razmišljam o mnogo prezgodnji smrti. O molku ... O krivici ... O morilcu moje hčerke. O svoji vnukinji, ki je pri svojih dveh letih in pol ostala brez mamice ... Zakaj? Sprašujem se in obsojam se, ker nisem odločno posegla vmes, ko sem gledala, kako moja hči povsem izžeta in utrujena od vseh ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!