Najprej po trgovinah, kjer so si spet kopičili zaloge toaletnega papirja in drugih (ne)potrebnih zadev. Kaj to pove o nas? Da ne razumemo življenja. Da nas je sedanjemu političnemu vladju uspelo spraviti v popolno abnormalnost, kar pa je najbrž tudi cilj. In to me skrbi. V ljubljanskem Tivoliju je bilo taisti dan nešteto ljudi, v manjših in večjih skupinah, bolj mirnih in tudi zelo razigranih formacijah so sedeli po parku, kar me je sprva zjezilo, sprašujoč se, mar smo res zato ponovno zaprti. A vendarle, Tivoli je tako blizu očem organov, da bi se lahko mirno sprehodili in opravili svoje delo, pa niso. Bržčas namerno. Naj se ljudje okužijo, imejmo številke, ki bodo upravičevale vnovično zaprtje naroda. Resnično upam, da razumemo vse bolj in vse več, kaj se nam dogaja. 

Pred letom...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!