V pretresljivem prikazu spoznamo tudi tri otroke, ki so bili spočeti s posilstvom, njihovo spoprijemanje z grozno travmo, iskanje mater, ki so jih zapustile, kakor tudi primer soočenja s storilcem, biološkim očetom. Matere zaradi strahot, ki so jih doživele, po rojstvu otrok niso hotele niti pogledati. Ta strašljivost vojn, ta zverinskost človeka, ki se samo še stopnjuje. Mar je človek res že popolnoma degeneriran in bi se o tem morali več pogovarjati?! 

Res je, treba je temeljito pregledati to degenerativnost uma in telesa. Nerazsodnost, ki ji vlada božanska večvrednost. Zunaj vojnih dejstev. Še kako res: ne zaprite oči. Do očiščenja. 

A vrnimo se k presunljivemu dokumentarcu: zak...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!