Od človeka, s katerim sva še tri dni pred odhodom sedela za isto mizo kot že bržčas trideset let, tam pod Ljubljanskim gradom, in se smejala, tako kot vedno, ob pripovedovanju njegovih hudomušnih zgodb. Z nama je sedel tudi prešeren smeh, njegov in samo njemu lasten, s katerimi je osvajal in združeval najrazličnejše ljudi. 

Smrt vedno zareže pregloboko. Vedno. In vedno ti okruši del duše. Kot da bi nekdo z največjo silo in grobostjo popraskal ali celo odtrgal plast tvoje najbolj krhke intimnosti. 

Bilo je tistega poznega popoldanskega petka. Nič ni kazalo, da bo jutri ali čez teden dni drugače. Nihče mi tega ni povedal, tega, da sediva zadnjič skupaj, na tem mestu. Smrt je bila nenadna in nepričakovana, dasiravno je bolezen izb...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!