Namreč, nehala sem spremljati to anksiozno početje vlade v točki, ko je število okuženih premo sorazmerno naraščalo z odpiranjem države. No, kdo to razume? In potem še kopica strahovladnih absurdov, takrat sem pa rekla, ne, hvala, imejte jih, jaz se z vso to resnično neresničnostjo ne mislim več ukvarjati. 

Finančne injekcije, ki jih je vlada namenila za okrevanje gospodarstva, očitno niso prijele – na pravem mestu. Mesec dni še traja predvidoma ta epidemiološka finančna pomoč, ko imajo delodajalci ljudi na čakanju in v podobnih hibridnih in nezdravih tvorbah, potem se bodo pač morali obrniti drugače. 

Vam povem samo en primer: zadnjič, ko so nam, Slovenkam in Slovencem, končno dovolili prehod regij, je kolegica krenila proti Pr...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!