Jasno, številni ljudje imajo drugačno mnenje od uradnega in tako sem zadnjič dobila pismo, naj se še malo podučim o drugih znanstvenikih, ki vedo o virusu povedati povsem druge stvari, in če verjamem uradni slovenski stroki, je to pač moj problem. Ampak, komunikacijski šumi med stroko ter vlado in uradnim govorcem Jelkom Kacinom so premnogokrat zelo moteči. Navajam samo en primer: po uvedbi karantene za dopustnike iz Hrvaške je Kacin povedal, kako pametna da je bila ta odločitev vlade, kajti med njimi je zelo veliko okuženih. Mislim, da ni minilo več kot tri tedne, ko je prof. dr. Bojana Beović povedala, da je med taistimi dopustniki zelo malo okužb in da tudi zato skrajšujejo karanteno na deset dni. Ali se kaj spomnijo, kaj prej...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!