Slovenska politika je vse bolj brutalna, po eni strani poslušamo neverjetno gostobesedje z obeh političnih polov, kako se morajo spraviti med sabo, kako spoštljivo komunicirati in kajpada delovati predvsem v dobro nas državljank in državljanov, a naslednji hip že pozabijo na velike besede in se pričnejo v predvidljivem tonu obkladati. A poslušajte jih natančno, saj ne povedo nič novega, skorajda nas res ne morejo več presenetiti, razen seveda s surovostjo in poniževalnostjo, ki pa je pri dotičnih udomačena kot bolha pri ježu. 

Oni dan je minister za delo najavil, da bo v kratkem času na voljo novih 2000 mest v domovih za ostarele. Šokantno! 

Vandalski pohodi političnih vernikov, ki oskrunjajo javne površine in zasebne hiše s kl...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!