Prvi februarski dan. V vasici pod Lisco moški umori 41-letno žensko. Šest mladoletnih otrok naloži v avto in se odpelje na policijsko postajo. Povedat, da je morilec. Od tod naprej vemo, kar nam je bilo dopuščeno izvedeti. In veste, kaj še vem? Da danes, štirinajst dni kasneje, nihče v tej državi ne govori več o femicidu, grozljivi smrti matere šestih otrok. In še manj o srhljivem življenju ženske pred umorom. 

Dovolj je tega, resnično dovolj. Te mačistične družbe. Teh pljunkov prezira v naše obraze. Tega srhljivega nasilja, psihičnega, fizičnega in spolnega, za štirimi stenami. Dovolj! 

Kaj izvemo? To, da so morilca pridržali. Da ga bodo ovadili, ali pa so ga že, za kaznivo dejanje umora na posebno grozovi...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!