In bržčas tega marsikdo niti ne ve. Človek, ki ne vidi sočloveka in narave, ne vidi več niti samega sebe. Sploh ne vem, kako naj dovolj natančno zapišem vse te impresije. 

Pred časom sem morala obiskati kardiologinjo. In ko postavijo tezo, da s tvojim srcem nekaj ni prav najbolje, ne, pravzaprav ko rečejo, da je vse prej kot dobro, ni preprosto. 

Ko si v težavah, je edino prav, da poiščeš pomoč drugega. Mar nas niso tako učili in naučili? Lahko imaš težave in niti ne iščeš pomoči, pa se ti neverjetno hitro zgodi, da trčiš ob znane ljudi, za katere si mislil, da jih poznaš, da lahko predvidiš njihove reakcije, a si poražen. Neverjetno, kako ljudje zavonjajo tvojo ranjenost, strah, bolečino in pričnejo s suro...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!