Prišla sta tudi sinova slovitih zakoncev Truman in Chet, njuna prva vnukinja Michaiah ter Tomova hči iz prvega zakona Elizabeth, nikjer pa ni bilo na spregled njegovega sina Colina. Kljub temu je Rita prejela svojo zvezdo ob izdatni podpori najbližjih in številnih oboževalcev, največji med njimi je seveda njen mož, ki ji je v nagovoru namenil veliko prijaznih besed in poudaril, da njegova žena ve, kako se streže rečem v šovbiznisu.

Rita Wilson, rojena kot Margarita Ibrahimoff in hči grško-bolgarskih staršev, se je v hollywoodsko ospredje prebila z vlogami v nanizankah, kot so Bradyjevi, pozneje je tudi kot producentka sodelovala v Moji obilni grški poroki, ki je najdonosnejši neodvisni film vseh časov, in muzikalu Mamma Mia, redno blesti tudi na gledališkem odru. Hanksova žena pa je tudi odlična glasbenica, country pevka, ki je ravno izdala svoj četrti album Halfway to Home. Zvezdnica se je v nagovoru zahvalila staršem, ki so se leta 1951 preselili v Los Angeles, Rita pa je na svet prijokala pet let pozneje. In začela čudovito življenje ter si ustvarila bogato kariero, ki se ji je poklonila tudi oskarjevka, priljubljena Julia Roberts, s katero je sodelovala pri številnih projektih.

Wilsonova je leta 2015 zbolela tudi za rakom na dojkah, o svoji bolezni je tudi javno spregovorila in se po bolniški ponosna vrnila na delo. S Tomom Hanksom sta poročena že od leta 1988 in veljata za enega najsrečnejših hollywoodskih parov.