Bojimo se biti nesrečni in bojimo se biti preveč srečni. To je stavek, ki ga zapišete v svoji knjigi. Na prvi pogled se zdi nesmiseln, saj si vendar vsi prizadevamo za srečo, a v resničnem življenju so ideje nekaj, dejanska prizadevanja pa nekaj povsem drugega. Kaj so vas o tem naučili pacienti?

Charlotte, o kateri pišem v knjigi, je bila v svojih zgodnjih dvajsetih in je pila preveč alkohola, češ da bi se sprostila. Je odličen primer ženske, ki nenehno poudarja, da ima z moškimi, s katerimi je v razmerju, same težave. Prepričana je, da jo bodo vsi prej ali slej razočarali. V resnici si sama izbira takšne, ki je kaj drugega kot razočarati ne morejo. Ne zaveda se, da zgolj ponavlja nekaj, kar ji je znano, domače, udobno. Ponavlja občutek, da je treba vedno hoditi po robu, da ob človeku, s ka...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketoma:

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE