Dr. Lilijana Šprah je psihologinja in raziskovalka ter predstojnica Družbenomedicinskega inštituta ZRC SAZU. Je tudi vodja ter izvajalka imenitnega nacionalnega preventivno-promocijskega programa OMRA, ki zainteresiranim od leta 2017 omogoča brezplačen dostop do številnih virov na področju ohranjanja duševnega zdravja. Vsakdo, ki ga je preveč nakrhal zob krutega časa, v katerem živimo, bo na njihovem portalu gotovo našel vsaj delček enačbe, kako se znova sestaviti. 

V našem nedavnem pogovoru z dr. Mojco Zvezdano Dernovšek smo se hoteli dotakniti tudi problema vse večje preobrem...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!