Vojvoda in vojvodinja Susseška sta očitno sledila nasvetu, ki je naveden v priročniku za bodoče starše Kaj pričakovati, ko pričakuješ, in se odpravila na še zadnji  kratki oddih v dvoje. Tri noči sta preživela v jurijanskem dvorcu iz 18. stoletja, ki je bil preurejen v hotel, danes pa je priljubljen predvsem med zvezdniki. V njem so v času poroke princese Eugenie prebivale tudi Liv Tyler ter Cara in Poppy Delevingne.Harry in Meghan sta rezervirala najdražji apartma, za katerega je za eno nočitev treba odšteti okoli 12.000 evrov. Na voljo sta imela svojo jedilnico in zasebno teraso. Večerje in kosila jima je pripravljala kuharska mojstrica Skyle Gyngell, ki se lahko pohvali z Michelinovo zvezdico odličnosti. Harry in Meghan sta se po odličnih obedih sprehajala po travnikih v okolici.

»Meghan bo čez nekaj tednov rodila, zato jo je hotel Harry malo razvajati,« je za tabloide povedal prijatelj slavnega para.

Foto: Shutterstock

Meghan uvaja spremembe

Ameriška igralka Meghan Markle je v britansko kraljevo družino prinesla številne spremembe. Med drugim s Harryjem ne bosta živela na posestvu Kensingtonske palače, pač pa se bosta odselila v dvorec Frogmore Cottage. Njun prvorojenec ali prvorojenka pa naj se domnevno ne bi rodila v bolnišnici Lindo Wing, kjer so na svet prijokali vsi trije otroci princa Willama in njegove žene Kate Middleton, temveč naj bi Meghan izbrala zasebno kliniko v bližini Windsorja. Tudi pri izbiri šole se šušlja, da naj bi otroka raje poslala v zasebno ameriško šolo v Eghamu (okraj Surrey) in ne na Eton, kamor sta hodila oba princa. Šola American Community School omogoča učencem opravljanje ameriških zaključnih izpitov, šolnina pa stane 29.400 evrov, kar je precej manj od prestižnega Etona (letna šolnina znaša 46.380 evrov).