»Poletna šola dobrega počutja je namenjena vsem, ki si želijo izboljšati svoje psihofizično zdravje in želijo pri tem postati čim bolj samostojni,« pravi učiteljica joge Špela Sila, ki je zasnovala 8-tedenski program, prek katerega se boste postopoma naučili enostavnih vaj, s katerimi bo vaše telo pridobilo na moči, vzdržljivosti, stabilnosti in fleksibilnosti. Usvojili boste pravilno dihanje in se naučili povezave gibanja z dihom. 


Špela je univ. dipl. komunikologinja, ki je pred leti v jogi našla rešitev za bolečine v hrbtu in kolenih, postopoma pa je odkrila, da ji predstavlja veliko več kot le obliko telesne aktivnosti. Leta 2014 je zaključila učiteljski tečaj hatha joge in od tedaj redno poučuje v skupinah in individualno, na različnih dogodkih in delavnicah. Joga, v kateri je sprva našla rešitev za zdravstvene težave, ji je danes v pomoč pri različnih življenjskih izzivih, zato svoje znanje z veseljem deli naprej.  

Ne potrebujete nobenega predznanja

Še posebej bi radi poudarili, da za šolo dobrega počutja ne potrebujete nobenega predznanja. Pri sebi imejte le dobro voljo, udobna oblačila, podlogo in eno odejo, ki vam bo prišla še posebej prav, če imate občutljiva kolena.

Videoposnetki bodo po delih na naši spletni strani Onaplus.si objavljeni vsak četrtek in vsak del bo obravnaval določeno tematiko. Na koncu se bodo vsi deli skupaj povezali v zaokroženo celoto - v prakso, ki jo boste lahko kadarkoli izvajali sami doma.

Začnemo 18. junija!

Že v prvem delu, ki bo na ogled 18. junija, se boste lahko naučili ene najenostavnejših in hkrati najmogočnejših tehnik - polnega jogijskega dihanja. Ste vedeli, da že, če se naučimo zgolj pravilno dihati, lahko s tem močno okrepimo telo? Hkrati tudi izjemno pomirjujoče vplivamo na živčni sistem, dobro počutje in boljši spanec.

Vabljeni torej, da se nam pridružite v naši poletni šoli. Da ne boste zamudili nobenega dela, priporočamo, da se v brezplačno poletno šolo kar prijavite s klikom na to povezavo.