Veliko nagrad in priznanj ste prejeli za svoje igralsko delo, Severjevo, Prešernovo, Borštnikovo; nikoli pa niste bili na udaru javnosti, vsaj ne zunaj igralskih krogov. Kako to, mnogo vaših kolegic se pojavlja vsepovsod.
Da se nekaj zgodi, mora biti tudi želja. V ta poklic sem vstopila kot najstnica, ko sem začela igrati v skupini Tomaža Pandurja. Zanimanje mi je vzbudilo gledališče in ne toliko blišč okoli njega. Lažem! Najprej sem seveda videla filme in filmske zvezde starega Hollywooda, ki je meni najbliže, Greta Garbo, Marlene Dietrich, Ingrid Bergman … O, kako sem brala njihove biografije, jih občudovala kot močne karizmatične osebnosti. Ko pa sem se pobliže seznanila z delom v teatru, ko so me oplazili vonj pudra, znoja, garderobe, zven desk, svetloba odrske luči in ko sem doživela prve aplavze, so me začele...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!