Bilo je leta 2011, ko se je Sarah Ferguson, vojvodinja Yorška, znova morala opomniti, da ji kraljevi nikoli niso oprostili, da je varala svojega moža, princa Andrewa, s katerim se je nazadnje tudi ločila.

In čeprav imata z bivšim zgledne odnose, saj sta kljub razhodu skupaj vzgajala hčerki, vojvodinja je namreč po ločitvi še naprej živela na kraljevem posestvu, Fergie vendarle ni dobrodošla na velikih dogodkih. Tako je niso povabili na poroko princa Williama in Kate Middleton, in kot kaže, bo morala izpustiti tudi veliki dan princa Harryja in Meghan Markle. Kar je mnoge presenetilo, kajti princ Harry si je zelo blizu s princesama Beatrice in Eugenie, s katerima je prežuriral kar nekaj noči, s Fergie pa je večkrat tudi že smučal.Nad vojvodinjo Yorško viha nos predvsem princ Phillip, se govori, ki se nikoli ni mogel sprijazniti s sinovo ločitvijo, predvsem pa z razlogi zanjo, prav najstarejši v družini naj bi strogo nadzoroval Fergiejino druženje s kronanimi glavami.

No, osmoljena vojvodinja si verjetno ne bo delala pretiranih skrbi, kajti jeseni sledi še ena kraljeva poroka prav v dvorcu Windsor: takrat se bosta namreč vzela njena hči, princesa Eugenie, in njen dolgoletni izbranec Jack Brooksbank.