Predstavljajte si oddih, na katerem je vaša edina zadolžitev, da se povsem odklopite, uživate v miru sami s sabo, razvajate svoje brbončice ob vrhunski kulinariki in enostavno uživate v vsakem trenutku posebej. Vse to vas čaka v povsem prenovljenem Hotelu Park, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts. V največjem blejskem hotelu, ki leži tik ob Blejskem jezeru, so namreč ponudbo prilagodili vse bolj izrazitim potrebam po resničnem odklopu, stiku s sabo in naravo. Idilično alpsko okolje z razgledi na največje lepote Bleda in vrhunska kulinarična izkušnja, vredna nagrade Michelin, sta ob tem samo še pika na i!


Hotel Park****: Vdih, izdih - sprostitev


V sobah prenovljenega Hotela Park vas z balkona začara pogled na Blejsko jezero. 

Prepustite se nepozabnim razgledom tudi v savnah Spa Park v Hotelu Park.


Zaplavajte v bazenu z naravno vodo, ki vas bo pomirila in sprostila vaše mišice.


V hotelski restavraciji vas čaka vinska fontana z izbranimi slovenskimi vini …


… v avli Hotela Park pa si si lahko natočite naravno alpsko pitno vode kar iz pipe vodnega izvira.


Za razvajanje vaših brbončic v hotelski restavraciji Hotela Park skrbi mednarodno priznani chef Simon Bertoncelj, kreativni kulinarični vodja Restavracije Julijana, ki jo najdete v pritličju Grand Hotela Toplice.


Kulinarika vredna nagrade Michelin – Restavracija Julijana


Restavracija Julijana s čudovito teraso ob najlepšem delu Blejskega jezera je pod kreativnim vodstvom chefa Bertonclja dobila prestižno priznanje The Michelin Plate, in sicer za sveže surovine, skrbno pripravljen in dober obrok za leto 2020, po klasifikaciji Gault&Millau pa je prejela 3 kape.


Ta butična restavracija s svojo intimno atmosfero, čudovitim pogledom na Blejsko jezero in s sezonskimi gurmanskimi presežki privablja tiste, ki radi jed občutijo z vsemi čuti.
Brezskrbna rezervacija z epidemiološko garancijo

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Ti med drugim vsebujejo 100-odstotno brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje in možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.
Naročnik oglasne vsebine je Sava Hotels & Resorts