Vse omenjene vloge so del nje in se v življenju ter tudi posameznem dnevu prepletajo. Včasih bolj, včasih manj uspešno. Ko je bila mlajša, se je bala, da jo bo materinstvo oviralo pri kariernih ciljih. Svoboda in finančna neodvisnost sta zanjo namreč zelo pomembni. Med karanteno zaradi epidemije novega koronavirusa je brez težav na prvo mesto postavila ravno materinstvo. Resda je zato večkrat delala ponoči, a je bil čas s hčerama neprecenljiv. Tudi piše in ustvarja rada ponoči, ko se vse umiri in je lahko bolj v svojih občutkih. 

Odnos med dvema zrelima osebama je več kot samo ljubezen, je pogodba. Veliko jih vztraja v zakonu zaradi materialne varnosti, drugi zaradi otrok, tretji iz strahu ostati sam … Menim, da se splača potruditi za partnerstvo, če sta še ljubezen in spo&...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!