Specializirala se je tudi za izdelavo stilskih torbic in klobučkov, ki so ustvarjeni s skrbno izbranimi detajli in uporabnostjo, ki njenim kosom prinašajo unikatnost. 

Kaj je trenutno na vaši delovni mizi, čemu se najbolj posvečate letos?

Ta trenutek so na mizi vsi sestavni deli torbice, ki bo kmalu dobila končno podobo, potem jo samo še skrbno zapakiram in poletela bo k novi lastnici v tujino. Tako kot vedno se posvečam tudi novim izdelkom in izpopolnjevanju njihovih krojev in detajlov. Temu vedno posvetim veliko časa, saj mislim, da ravno dodelanost kosa da vrednost in jo ljudje cenijo. 

Klobučki v obliki narobe obrnjenega vedra ali »bucket« klobučki se še ne poslavljajo, ampak prihajajo v še večjih oblikah in tako tudi letos ostajajo pomemben kos. 

Ste že od nekdaj vedeli, da se boste ukvarjali z modo? Kaj je bilo ključno in kaj vam pomeni?

Nisem, sredi gimnazije se je zgodil preobrat, prej sem namreč želela študirati zgodovino. Potem pa se je moja pozornost obrnila v oblikovanje in tu sem našla smisel, v združitvi ustvarjalnosti in podjetništva. Zaradi dinamike mi to delo ustreza, nikoli ne postane rutina in nikoli ni monotono. 

Kako bi pravzaprav opredelili slog svojega oblikovanja in v čem je poseben, drugačen?

Poudarek dajem funkcionalnosti, nosljivim materialom in vzorcem, kombiniranim s pridihom igrivosti in drznih barv, ki izstopajo. Želim, da moji izdelki predstavljajo potrebe kupcev, z malo moje drznosti v barvah in njihovih kombinacijah. 


Ali je na vaše delo kako vplivala tudi epidemija?

Zagotovo, bolj sem se usmerila v spletno prodajo in tujino.

Komu namenjate stvaritve in ali jih nosite tudi sami?

Vsem samosvojim in pogumnim in tistim, ki bi takšni želeli biti. Seveda, pri velikih stvareh izhajam iz sebe in vse preizkusim.

Poleg oblačil izdelujete torbice. Kakšna je prava sopotnica vsake ženske?

Tako je, specializirala sem se za izdelavo unikatnih, stilskih torbic iz usnja s poudarkom na detajlih in uporabnosti. Zagovarjam vsakodnevni izrazit kos, torbico, ki je uporabna, ampak vseeno posebna, lahko tudi v močnih barvah, da izstopa in s tem doda piko na i vsakemu videzu. 

Katere so sicer smernice letošnje tople sezone, kateri je nujni kos?

Klobučki v obliki narobe obrnjenega vedra ali »bucket« klobučki se še ne poslavljajo, ampak prihajajo v še večjih oblikah in tako tudi letos ostajajo pomemben kos. Sicer pa so v ospredju barvni detajli, za kar so torbice in klobučki idealni. Vse izdelam z mislijo na funkcionalnost, kakovost in to, da lahko vsaka postane vsakodnevni ključni kos.

Kaj pa odtenek?

Barva mandarine, čudovita oranžna, je zame zmagovalna barva letošnjega poletja. 

Zaupajte, prosim, na kaj ste ponosni.

Na to, da so moji kupci zadovoljni z izdelki, da se vračajo in cenijo trud, ki je vložen v detajle in kakovost.

In za konec vaša modna misel za letošnje poletje.

Ne boj se izstopiti iz svojega območja udobja, igraj se, uporabi različne kombinacije barv in materialov ter najpomembnejše pri modi, uživaj!