Pregovor pravi, da vsak človek nosi svoj križ. In vendar se vsaj navzven zdi, da imajo nekateri ljudje težje preizkušnje od drugih. Lahko jih sprejmejo in polno živijo ali ostanejo ujeti v krog svojih in tujih pričakovanj. Petra Vrankar je ženska, polna energije, ustvarjalnih idej, sočutna in topla. Obožuje dolge sprehode ob morju, rada bere, piše, oblikuje unikatne kose oblačil za osebe s posebnimi potrebami, šiva in se zavzeto ukvarja s svojo osebno rastjo. 

Vsak starš si želi zdravega otroka in vendar se zgodi tudi drugače. Včasih sli&s...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE