Katera je pristnejša, niti ni bistveno, vsaj ne toliko, da bi se o pasjih dnevih prerekali pri že tako stresnih temperaturah, ki letijo v nebo. In se vratolomno spuščajo. Zdi se, kot bi se vzpenjale za Bransonovo in potem Bezosovo raketo v vesolje. Ampak to z vesoljskima ploviloma milijarderjev je druga aktualna zgodba. 

Ob tako intenzivnih spremembah vremenskih vzorcev so tudi za naše kraje zgovorne najnovejše ugotovitve britanskih znanstvenikov, da bo zaradi podnebnih sprememb v Evropi in počasi premikajočih se neviht na določenem lokalnem območju padlo še bistveno več dežja, kar bo imelo uničujoče posledice. 

Zadnji mesec letošnjega nestanovitnega poletja je za vogalom. Po muhastem maju, vsaj kar se vremena tiče – ugot...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!