OVEN - TIP 1

Vaš spolni nagon je dokaj agresiven, pa tudi spremenljiv. Želja po seksu je v enem hipu pri vas izjemno intenzivna, že v naslednjem trenutku pa o spolnosti sploh ne razmišljate več. V splošnem veljate za zelo strastno osebo in v postelji nikakor niste pasivni. Zelo dobro veste, kaj si želite in kaj vam ustreza, svoje želje drzno izrazite tudi na glas. Radi eksperimentirate, v postelji pa imate radi vlogo vodilnega.

BIK - TIP 2

Ste izjemno čutni, v postelji se opirate tako na vid, sluh, vonj, dotik kot tudi okus. Vzburjajo vas erotični prizori in domišljija se vam kar hitro prebudi, saj ste vedno za preizkušanje novih drznih scenarijev. Seks je v vašem življenju izjemnega pomena, skorajda najpomembnejša človeška potreba. Obožujete maratonsko ljubljenje, nič nimate proti zanimivim pripomočkom v postelji. Včasih težko brzdate svoj spolni apetit in izgubite nadzor nad seboj, kljub temu pa ste pri izbiri partnerja natančni: spolnosti brez prave čustvene globine preprosto ni.

DVOJČKA - TIP 3

Obožujete zapeljevanje in spogledovanje. V spolnosti se vam zdi izjemno pomembno ohranjanje svežine, zato redno skrbite za novosti med rjuhami, sicer se hitro začnete dolgočasiti. Obožujete, ko vas nekdo vztrajno zapeljuje, odlična predigra so za vas tudi vroča sporočilca, seksi fotografije … Najraje se prepustite spolno izkušenemu partnerju, zvestobe pa si ne morete pripisati.

RAK - TIP 4

Ste zelo čustvena oseba in za vas je lahko spolnost del zgolj resnega partnerskega razmerja. Ste zelo strastni, a zvesti, toplina varnega odnosa je za vas uresničitev sanj. Niste raziskovalci, nad fetiši in fantazijami vihate nos – no, vsaj v javnosti. V spolnosti vam je občutek varnosti najpomembnejši, pričakujete veliko nežnih dotikov in poljubov.

LEV - TIP 5

Ste izjemno čutna oseba. Partner se v postelji z vami počuti kot pravi predmet poželenja, saj ga nenehno obsipate s pozornostjo in si ga tako obenem uspešno podrejate. Ste nenasitni in vedno za akcijo, raje pa imate mlajše partnerje, saj radi delite svoje znanje. Ne skrivate, da ste oboževalec pornografije in umazanega jezika.

DEVICA - TIP 6

Seks je izjemno pomemben del vašega življenja, a o njem neradi razglabljate in dajete videz skromnosti. V postelji vas lahko vrže iz tira partnerjeva nehigiena, sicer pa ste zelo praktični in obožujete spontanost. Eksperimentov ne marate, partner vas mora kar dolgo nagovarjati, da poskusite kaj novega. Ko pa spijete kozarček preveč, vam popustijo vse zavore …

TEHTNICA - TIP 7

Vaš libido je nepredvidljiv, spolna sla pa je povsem odvisna od trenutnih življenjskih okoliščin. Ravnovesje ni vaša lastnost, vaše razpoloženje je izjemno spremenljivo. Predigra je za vas najpomembnejši del spolnega odnosa in zelo vam je pomembno, da ste v osebo, s katero ste v postelji, tudi zaljubljeni. Pogostost spolnih odnosov po vašem opredeljuje kakovost zveze.

ŠKORPIJON - TIP 8

Vaš libido je izjemno dominanten, spolnost vam je zelo pomembna v življenju. Seks je vaše osnovno sredstvo izkazovanja partnerske ljubezni, podpirate pa tudi spolnost brez ljubezni in avanturice. Nikakor niste konzervativni, pri vas velja načelo, da je v življenju pač treba poskusiti vse. Spolnosti v resnem razmerju po vašem ne sme manjkati, pomanjkanje akcije je za vas zelo dober razlog za konec zveze.

STRELEC - TIP 9

Ste izjemno vizualno bitje. Spolnost vam je pomembna, a to še ne pomeni, da ne zmorete tudi dalj časa preživeti brez nje in se osredotočiti na druge sestavine življenja. Po duši ste romantik, partnerje pa ocenjujete po zelo strogih kriterijih in vam je marsikdaj težko ustreči, tudi v spolnosti. Če partner kdaj odkloni seks, se počutite manjvredne in odgovorne, kompleksi se lahko pri vas razvijejo dokaj hitro.

KOZOROG - TIP 10

Ste zelo praktični, za dober seks je po vašem mnogo pomembnejša tehnika od čustev. Ker ste zelo racionalni, se pogosto težko sprostite, zavore lahko popustijo šele v dolgem in resnem razmerju. Takrat lahko postanete nenasiten ljubimec, a vas mora partner nenehno spodbujati, opogumljati in vam streči s privlačnimi domislicami, sicer lahko izgubite zanimanje za seks.

VODNAR - TIP 11

V spolnosti ste, kakor tudi na drugih področjih v življenju, dokaj nepredvidljivi. Vzburjajo vas predvsem nenavadne in nove okoliščine, za vas je prepovedani sad vedno najslajši, denimo, seks v javnosti. O spolnosti se radi odkrito pogovarjate, vedno ste pobudnik novosti in eksperimentov. Enonočne avanturice vam niso tuje, a pravo strast pokažete zgolj partnerju v dolgotrajni zvezi.

RIBI - TIP 12

Ste izrazito ljubeča oseba, zato je spolnost brez globokih čustev za vas nepredstavljiva. Kratka razmerja vas ne zanimajo in ste raje dolgo obdobje na suhem, užitki za eno noč lahko po vašem zanesljivo prinesejo zgolj razočaranje. Ko najdete sorodno dušo, vašim fantazijam in domišljiji ni videti konca. V postelji ste zabavni, partner resnično nikoli ne more reči, da se z vami dolgočasi.