Vonj po sveži jutranji kavi. Sprehod po jesenskem drevoredu ob padajočem listju. Mestni vrvež. Kosilo s prijateljico. Mamin objem. Brezskrben dan v naravi. Prežurana noč s prijatelji. Prva ljubezen. In nato, Marko. Spomnim se dneva, ko sva se prvič srečala, na žuru za bruce. Ravno sem začela študirati medicino. Bila sem navdušena, polna elana in zagnanosti. Pred mano je bila krasna prihodnost. 

Bilo me je sram, bila sem sama, bilo me je strah. Marko je znal po težjih izbruhih nasilja vedno narediti tako, da sem se prepričala, da je dober, da mu je res žal in da je vsakič zadnjič. Imel je dve osebnosti. 

Marko 

Marko, študent elektrotehnike, postaven, visok, prikupen in čeden. Takoj je prite...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!