Moje ime je Nuša in povedala vam bom svojo zgodbo, ker želim, da me nekoliko spoznate iz mojih besed. Moja zgodba se verjetno začne tam na kmetiji, kjer sem odraščala, kjer sem kot otrok nabirala marjetice, se igrala s pritepenimi mačkami in tekla za metulji. Otroštva se spomnim po vročih sončnih dnevih in zimah z metrom snega in pol. Starši, večino časa v službi, popoldne na polju in zakopani v delo na kmetiji. Običajno življenje. 

Vlekel me je za seboj v kopalnico, v šoku kot sem bila, se mu sploh nisem utegnila upreti, a kaj pa naj bi?! Zapahnil je vrata za nama. V kopalnici pa se je šele začelo. 

Ok, je res, imela sta obdobja sporov in tišine, pa potem očetovo pitje in majanje nazaj iz gostilne. In mamine solze za te...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!