Poljubi so seksi, nežni, romantični in strastni obenem – toda pozor! Lahko se zgodi, da se ženska naveliča ponavljajočega se vzorca, zato so dame za revijo Men's Health zaupale, kje vse bi rade občutile partnerjeve ustnice in jezik. Pa si poglejmo.

Vrat. Odzivnost na dotike na tem predelu je tako visoka, da skorajda niso potrebni drugi manevri, ki bi jo popeljali do vzburjenja. Moški, ki znajo obvladovati to izrazito erogeno cono, partnerko poljubljajo ali grizljajo od roba lasišča pa do ključnice, uspeh je zagotovljen.Križ. Spodnji predel hrbta je izvor živčnih končičev genitalij, zato je stimulacija križa z masažo in poljubljanjem zanesljiva pot do spolnega vzburjenja. Pa ne le v postelji, tudi sicer je dotikanje tega predela za žensko zelo intimna poteza, zato jih nadvse osreči, ko jim partner, denimo, ko čakata na prosto mizo v restavraciji, položi roko na tik nad zanjo platjo.

Čelo. Ni ravno erogena cona, tako med rjuhami zanesljivo ne bo točka zapeljevanja, toda poljub na čelo je neposreden dokaz čustvene predanosti in iskrene ljubezni.  Prsti. Zbirališče živčnih končičev, zaradi katerih so prsti občutljivi tako za nežen dotik z ustnicami ali jezikom kot tudi za intenzivno in strastno sesljanje. Obdelovanje prstov je prav posebna uvertura v posteljne igrice, zato je prav, da tudi dama partnerju pokaže, kaj zna!

Ušesa. Prav tako zbirališče živčnih končičev, ki pa zahteva nekoliko nežnejšo obravnavo kakor pri prstih. Po drugi strani pa tudi nekaj več taktike, kajti nič se ne poda poljubom po ušesni mečici bolj kakor seksi šepetanje!Bradavice. Zdaj smo že zelo blizu glavne akcije, sesljanje bradavic sprošča hormon oksitocin, ki velja za ljubezenski hormon. Prsne bradavice so pri mnogih čutno povezane s klitorisom, zato se vzburjenje le še stopnjuje!

Ščegetavček. Zdaj ko ste tu, ni več poti nazaj. Klitoris ima namreč več kakor 8000 živčnih končičev (za primerjavo, penis jih ima polovico manj), zato ponuja neskončno možnosti ne le za zapeljevanje, temveč tudi za popolno zadovoljitev. Zatorej, gospodje, ste že izpilili znanje iz oralnega seksa?