Ne potrebujete moškega, ki se ne more odločiti

Pozdravljeni,

hvala za vaše pismo in zaupanje. Verjamem, da se vam v tem trenutku zdi, da je vaš partner ves vaš svet, da je, ko ste zapisali, sanjski moški, a vprašati se bo potrebno, ali je zares sanjski moški za vas. S tem namigujem na vprašanje, ali bi za vas in vajin odnos resnično naredil vse. Njegova nenadna odločitev, da se odmakne od vas in vajinega skupnega življenja, sporoča nesigurnost in dejstvo, da ni pripravljen vsak dan izbrati vaju, ampak sebe.

Svetujem vam torej, da ga pustite. V svojem življenju res ne potrebujete moškega, ki se ne more odločiti. Ste še zelo mladi in imate še ogromno časa, da spoznate moškega, ki bo vajino zvezo vsakič znova postavil na prvo mesto. Svetujem vam tudi, da jasno končate trenutno zvezo in ne hodite več na zmenke, ki jih je predlagal. Zapomnite si, življenje ni igra, in očitno je, da se vaš partner želi še igrati in preizkušati meje. Zato jih morate postaviti, saj mu boste s tem tudi dali vedeti, koliko ste vredni. Zakaj bi mu puščali odprta vrata, če se ni odločil za vas, ko je imel priložnost? Pomislite, kakšno mnenje bi vi imeli o osebi, ki bi vam bila venomer, ne glede na to, kako grdo z njo ravnate, na voljo.

Vem, da vas čaka težko obdobje prebolevanja in vzdržnosti, a potrpite, tudi to bo minilo. In ko bo, se vam bodo odprla nova vrata, do takrat pa si vzemite čas zase.