A takrat, tiste prve mesece, leta, se je spopadala z osamljenostjo, nerazumevanjem, krivdo. Njeno življenje in delo kažeta, da se smrti neznansko bojimo, a da nam je lahko laže, če žalujemo v razumevanju.

Odgovor na večni zakaj

»Žalovanje mi je dalo priložnost za osebnostno rast,« spregovori Petra. »Čeprav sem velikokrat prej slišala, da lahko z bolečino rasteš in se učiš, nisem verjela. Tega nisem verjela niti prva leta po Brinini smrti. Takrat ko najbolj boli, je povsem normalno, da se nad bolečino ne moremo dvigniti, da iz nje ne moremo izluščiti življenjskega sporočila.« Pove, da pa vendarle neki dan dobiš odgovor na vprašanje, zakaj se je to zgodilo ravno tebi. A ne, dokler se dodobra ne zazreš v smrt samo. »...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!