Spomnimo, sin karizmatičnega predsednika je bil štiri leta na čelu ugledne revije George, ki je na naslovnicah in v intervjujih gostila številne znane in pomembne – in le kdo bi učinkoviteje povečal naklado kakor princesa Diana!

Toda vse le še ni šlo po načrtih. JFK ml. je očarljivo Diano povabil na poslovni sestanek, na katerem naj bi se dogovorila o podrobnostih sodelovanja. Princesa je sprejela povabilo v New York, v apartma v hotel Carlyle, a se je zataknilo že pri sami organizaciji, se spominja RoseMarie Terenzio, nekdanja osebna pomočnica priljubljenega Kennedyja. »Ni se bilo težko odločiti, kdaj in kje se bosta sestala. Glavno vprašanje se je glasilo – le kako?! Spominjam se, da je govoril, da se bo za sestanek gotovo razvedelo in da bodo hotel nedvomno oblegali paparaci. Nekateri so celo predlagali, da bi ju zakrinkali, ampak sem temu ostro nasprotovala.«Končni načrt je bil povsem preprost: Kennedy in Diana sta ločeno, kakopak, v hotel vkorakala naravnost skozi glavni vhod. »Nekako smo predvidevali, da bodo paparaci, če bodo izvedeli za srečanje, oblegali stranski vhod. Nihče ne bo pomislil, da bosta Diana in Kennedy pogumno vstopila skozi prednja vrata! Izkazalo se je, da smo imeli prav,« se spominja RoseMarie. Sestanek je trajal uro in pol, se spominja, a je bil brezploden. Po Kennedyjevem dolgem prepričevanju se je Diana zahvalila za povabilo, češ, morda pa kdaj drugič, tako da je George ostal brez laskave naslovnice in intervjuja.Toda JFK ml. ni nikoli pozabil srečanja z očarljivo princeso. Kot se spominja RoseMarie, sta ga očarali njena vitka postava in višina, presenečen pa je bil nad njeno sramežljivostjo. »No, nazadnje pa se je le opogumil in rekel: 'Odlične noge ima!'« še sklene nekdanja Kennedyjeva asistentka. 

Spomnimo, tako Diana kot JFK sta življenje končala mlada in tragično: ona v prometni nesreči v pariškem predoru 1997., on pa dve leti pozneje v letalski nesreči.