A 26-letna Senta Jeler je z močno notranjo voljo in naravno ljubeznijo do življenja dosegla, da zdaj živi polno in radostno. 

Katere so bile vaše prve misli neposredno po prometni nesreči?

Ko se je zgodila nesreča, sem bila stara 14 let. Tik po njej sem bila še toliko prisebna, da sem v sebi že vedela, da noga najbrž ne bo ostala. Tudi pogledi zdravnikov, ki so me obdajali, so mi dajali vedeti, da je stanje resno. Od vsega pa sem se najbolj osredotočala na to, ali bom preživela. Vse mi je rojilo po glavi. Strah me je bilo, da bom izkrvavela. Ko sem se naslednji dan v bolnišnici zbudila, so mi povedali, da noge dejansko nimam več. Sledila sta en teden ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!