Kakšen je za vas idealen oddih?

Ta trenutek je idealen oddih to, da vem, da se imata mulca super, jaz pa lahko preberem knjigo. Če bi me vprašali pred nekaj leti, bi bil odgovor stoodstotno drugačen in bi naju z možem raje postavila v kakšne divje neraziskane kraje med pozabljena plemena ali pa v kakšno žurersko okolje. Morda spet čez nekaj let. (Smeh). 

Svet, predvsem tak, odročen, z možem rada raziskujeva z nahrbtniki, in gotovo si jih bosta kmalu nadela tudi sinova. 

Kaj vas vodi pri izbiri potovalnega cilja zase in družino? To poletje najbrž (zopet) pretehta predvsem varnost, si mislim?

Zaradi majhnih otrok seveda izbiramo do njiju pri...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!