»Prav klišejska postajam,« se v topel marčevski dan prikupno nasmehne Oriana Girotto in doda, da jo razveseli tudi, ko ima občutek, da njeno delo ni zaman, ko njeni učenci italijanščine napredujejo ali ko je kakšen njen prevod uporaben. »Biti v nečem dober daje najboljši občutek.« Med poučevanjem spozna veliko neverjetnih oseb, z nekaterimi splete tudi prijateljske vezi, kar jo še posebno bogati. Kot jo tudi delo na terenu za oddajo Dobro jutro, ki ji daje priložnost spoznavati skrite kotičke naše prelepe dežele in njene prebivalce. 

Ljudje so na moj komentar, ki je bil namenjen samo Marku Potrču, odgovorili, kot bi osebno žalila njih. Se pravi, gospod je vodja lepega dela populacije, ki se z njegovo...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!