Veselimo se vašega nastopa v Ljubljani. Prihaja morda tudi vaš pes Bond?
Da, prideta oba, tako pes Bond kot maček Kiki, ki sta tudi velika prijatelja. Maček bo ostal v hotelu, pes pa bo z mano na odru, kot nekakšna gesta lepe, posebne energije. Ko v dvorano vstopa publika, je na sceni že kitara, poleg pa leži Bond in me, potem ko ga pokličem, pripelje na oder. On pravzaprav začne koncert. Pes oddaja varnost, posebno energijo, edinstveno atmosfero; skupaj deliva kilometre poti, hotele; z mačkom sta prva, ki slišita moje pesmi. Sta moja najzvestejša poslušalca, ki v stanovanju v Zagrebu, kjer preživljam zime in igram kitaro vsaj dve uri na dan, slišita vse moje pesmi. V šali to imenujem koncert za mačka in psa.


Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!