Kateri film ste nazadnje gledali v kinu? 

Nazadnje sem gledala film Maščevalci: Brezmejna vojna, vizualno je res zelo dobro narejen, zgodba pa ne prinaša kake poglobljene refleksije, zato me prav zanima, kaj bo prinesel naslednji film.

Ste ena od tistih, ki filme gleda v kinu, ali jih raje naložite s spleta in pogledate na domačem kavču?

Zelo rada v kinu gledam filme s posebnimi učinki in risane filme, slednje tudi zaradi sina Luke. Biografske filme, drame in komedije pa večkrat ujamem doma, tudi zato, ker navadno premiere zamudim zaradi svojih obveznosti.

Pogledala bom kak akcijski film, na projekcijah grozljivk pa me gotovo ne boste našli! 

Imate najljubši film vseh časov?

Zelo se me je dotaknil film Življenje v rožnatem, ne le zaradi zgodbe, temveč tudi zaradi izjemne Marion Cotillard. Vedno rada pogledam tudi filma Kaznilnica odrešitve in Najini mostovi, med zadnjimi pa me je navdušil film Skriti faktorji, čeprav slišim, da je knjiga še boljša.
Kateri film ste imeli najraje v otroštvu in mladosti?

Na tem mestu so se izmenjevali Top Gun, Umazani ples in Moje pesmi, moje sanje.

So v najstniških letih na stenah vaše sobe viseli plakati s filmskimi zvezdniki? 

Ne, plakatna manija me je zagrabila le v povezavi s skupino Take That, pa še to ne za prav dolgo.Če bi šli lahko na večerjo z eno filmsko zvezdo, s kom bi šli?

Meryl Streep, brez dvoma! Navdušena sem nad njo, vsaka njena vloga je dodelana, kot da popolnoma razume in pozna svoj lik. Tudi njeni intervjuji so balzam za ušesa. Z njo bi pa res z veseljem govorila in govorila!

Je kak film, ki prihaja v kino in se ga veselite?

Nimam pojma, kaj prihaja v kino, ker nisem nič spremljala. Pogledala bom kak akcijski film, na projekcijah grozljivk pa me gotovo ne boste našli!