V dveh prošnjah za pomoč, objavljenih na družbenem omrežju, je 25-letna Blejka rekordno hitro povezala darovalce iz vse Slovenije in na prizadeto območje odpeljala 27 ton krme za konje, krave in pujse ter tudi hrano za pse in mačke. Nuša Stanić je velika ljubiteljica živali od otroštva in ima tudi sama konja, desetletnega lipicanca Ryana.

Šokirana sem bila nad opustošenjem, presenetilo pa me je, kako so ljudje vztrajali med ruševinami. Tla so se še vsak dan tresla, ljudem je bilo težko, a predali se niso. Če kaj, sem se opomnila, da je treba bolj ceniti normalno življenje, kar imamo za samoumevno.  

»Zbiramo hrano za domače živali v Sisku in okolici! Veliko malih kmetov in lastnikov domačih živali, ki jih je pri...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE