»Ni bilo lahko, vendar je bilo potrebno, in lahko rečem, da sem letos zakorakala v svoj dušni dom,« pravi naša cenjena numerologinja Lili Sorum. A ni še konec, doda in opozori, da živimo v ključnem času za človeštvo. 

Nova stvarnost z nadaljevanjem in stopnjevanjem vojne v Ukrajini ter napovedjo energetske in prehranske draginje nas postavlja pred nove izzive. Kako se počutite vi osebno v tem globalnem »spopadu« za širjenje oziroma ohranjanje moči in vpliva? 

Mar se ne dogaja vedno nekje spopad za moč in vpliv? Osebno mi je najhuje, da ne najdemo mirne poti za sobivanje. 

Slovenija stopa v novo obdobje. Pred nami je ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!