Zaradi izstopajoče podobe, prijetnega ambienta in zanimive ponudbe, ki vključuje vse od uživanja na ležalnikih na njihovi »plaži« ali ob kavi, čaju in sladicah na kavarniški terasi; ogleda notranjosti, vožnje z Rolls Royceom in drugo, je Ruska dača poseben kraj, ki privlači vse več obiskovalcev. Najamete jo lahko tudi za zasebne in poslovne dogodke; to poletje pa si popestrite z obiskom njihovih prireditev na prostem, kot so glasbeni koncerti Pod zvezdami, večeri smeha Pod milim nebom, pa tudi kulinarika, predstavitvena doživetja in še mnogo drugega.

Razprodan prvi koncert Alenke Godec. Foto: arhiv Ruska dača

Poletno dogajanje v Ruski dači

Veselo bo v soboto, 11. julija, ob 19. uri, ko bo gledališki, televizijski in filmski igralec Jernej Kuntner nastopil z monokomedijo Roka tako, roka tako. Predstava je preplet njegovih kultnih komičnih vlog, kot sta Pšemek Kovač iz serije Pravi biznis, Franco Mercatori iz nadaljevanke Dober dan. Svoje mesto bo namenil tudi predstavi Butnskala pa tudi zadnji vlogi nekdanjega lastnika Ruske dače Franca Petriča.

Na petkov večer, 17. julija, ob 19. uri, bo oder Ruske dače zavzel eden najbolj duhovitih in ustvarjalnih slovenskih stand up komikov Gašper Bergant, ki spravi v smeh še tako zahtevno občinstvo.

Poletni večer v soboto, 25. julija, ob 19. uri, bo ogrela Nuška Drašček. Glasbena dama angelskega glasu se umetniško sprehaja od operne glasbe do šansona, jazza ali bluesa do popevk. Večer bo pester.

V petek, 21. avgusta, ob 19. uri, obiskovalce koncerta na Ruski dači čaka glasbena poslastica. Mezzosopranistka Manca Izmajlova in violinist Benjamin Izmajlov sta oblikovala poseben koncertni program Ruska noč. To bo zagotovo nepozaben večer.

Vsi koncertni dogodki in gledališke predstave so butični − za omejeno število obiskovalcev − in na prostem. Goste čaka omizje in večeru primerna kavarniška postrežba.

Vstopnice so na voljo v kavarni Ruske dače v Zg. Gameljnah, rezervacije pa lahko uredite tudi po e-pošti vila@ruska-daca.si ali s klicem na 068 646 148. V primeru zelo slabega vremena bodo dogodki prestavljeni na nov termin. O drugih vsebinah poletnega programa boste pravočasno obveščeni.

Vodeni ogledi vile Ruska dača so vsako soboto ob 11. in 12. uri. Zaradi velikega zanimanja je na voljo tudi nov termin vsak četrtek ob 18. uri. Za naročene oglede se termin uskladi po dogovoru.


Kavarna iz drugega časa 

Prijetna kavarniška terasa za druženje in sprostitev. Foto: arhiv Ruska dača


V les odeta, bogata z detajli, poslikavo, umetniškimi slikami in izbranimi predmeti je kavarna Ruske dače romantičen prostor v duhu leta 1908. Z njenega vrta lahko občudujete Šmarno goro in si odpočijete od mestnega vrveža. Njena terasa lahko postane vaše zatočišče za počitek in užitek med rekreativno kolesarsko ali pohodniško potjo, med izletom ali kar tako. Kavarna je odprta od ponedeljka do petka med 12. in 21. uro ter ob sobotah in nedeljah od 10. do 21. ure. Do Ruske dače vozita mestna avtobusa št. 1b (Mestni log−Gameljne) in št. 8. Zagotovljeno je veliko brezplačno parkirišče.

Ruska dača je idealen prostor za različne poslovne in zasebne dogodke. Foto: arhiv Ruska dača

Vse kapacitete in storitve Ruske dače, vključno z vilo in limuzino Rolls Royce, je mogoče tudi najeti za poslovne ali zasebne dogodke, kot so poslovna srečanja, kosila, večerje in tudi obletnice, poroke in druga družinska ali poslovna slavja.


Odkrijte to poletje nekaj novega in obiščite Rusko dačo.

www.ruska-daca.si        

FB

Instagram

LinkedIn