Humanitarček je dokazal in pokazal, da so za spremembo sveta potrebni entuziazem, srčna želja in meje, v katere ne verjameš. S temi besedami je Ninna Kozorog opisala društvo, v katerem je idejno in projektno vodila mnoge dobrodelne akcije, tudi projekt celostne pomoči starostnikom Vida. »Ko sem vsa ponosna knjigo Le Vida predala eni izmed gospa iz zgodb, me je objela in rekla: 'Doktorca, knjiga je lepa. Samo ti izgledaš grozno. Ne smejiš se več z učkami, kot si se vedno.' Tako je zapisala v čustvenem slovesu na družbenem omrežju. In dodala tudi srce parajoče zgodbe o tem, kako samoumevni so »humiji« postali.

»Odločitev je zorela počasi, od decembra 2021. Takrat sem pri sebi začela opažati, da je Humanitarček tako zelo povezan z ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE