Ker je ključ fatalnega videza v obleki, ki razkriva, ravno samozavest, ta pa z obleko redkokdaj pride serijsko, je čas za skrito orožje. Nevidni modrček! Za trenutke, ko čutite, da bi poskakovanje prosto po Prešernu utegnilo povzročiti težave. Brez skrbi, tudi zvezdnice pod gala oblekami nosijo pomočnike. Samo tako domiselno oblikovani so, da jih nihče ne opazi. Izbrali smo nekaj takšnih za vsako priložnost.


Brez naramnic 


Nedrček Wonderbra


Gotovo jo imate. Čudovito obleko brez naramnic. Tudi modrčkov s snemljivimi naramnicami je na tržišču že cela paleta. A ne glede na to koliko silikonskih pasov imajo na notranji strani, obstaja velika verjetnost, da vam bo nedrček lezel navzdol, vi pa si boste cel večer popravljali dvojčici. Nikar ne obupajte. Nedrček brez naramnic lahko odlično opravi svojo nalogo, če ima nekoliko več površine. Daljši kot je v spodnjem delu, boljši rezultati vas čakajo.


Globok dekolte 


Nedrček Wonderbra


Oblačila, ki razkrivajo nežen prostor med prsmi so nas povsem obnorela. Gotovo predvsem zato, ker je ni ženske, ki bi lahko potarnala, da je njena prsnica neugledna. Če je na delu torej samo globok dekolte, se zanesite na naramnice in hrbtno zapenjanje, za golo kožo pa naj poskrbi oblika črke v.


Gol hrbet v neskončnost


Nedrček Fashion Form


Dekolte je zapeljevanje na prvo žogo, pravijo nekateri. Veliko bolj subtilno, a povsem fatalno pa je razkrivanje gole kožo na hrbtu. Sploh ko krivulja vije vse do oblin zadnjice. Pod obleko ali topom s povsem odprtim hrbtom oblecite nedrček, ki se na kožo zalepi ob srani. Spredaj opora klasike, zadaj pa čista svoboda.


Dvojni bojevnik 


Nedrček Fashion Form


Ker danes pravilo manj je več gladko ignoriramo, priložnost kliče tudi po večopravilnem orožju. Tako kot je spet dovoljeno močno poudariti ustnice in veke, ni več nujna izbira med izrezom spredaj ali zadaj. Če ste drzne, pokažite oboje! Takrat je nepogrešljiv prijatelj v obliki črke u s samolepljivimi stranicami.   


Silikonski balončki 


Modrček Magic


Kot lepotni poseg brez noža. Oblika teh samolepilnih balončkov spominja na silikonske vsadke. Podarili vam bodo polnejšo obliko, zakrili temnejši predel bradavičk in zamaskirali telesni odziv ob morebitnem mrazu. Prosojne kreacije, me smo pripravljene! 


Široko razprta globina


Nedrček Fashion Form


Če ste pogumne, kot Jennifer Lopez, ki je daljnega leta 2000 na rdeči preprogi grammyjev oblekla drzno Versacejevo kreacijo, vas bodo rešile nalepke. Tovrsten 'modrček' najprej pritrdite pod prsmi, jih nekoliko privzdignite, zalepite na sredino in šele na koncu zgornji rob pritrdite čim višje nad prsmi.  


Lahko pa pozabite vse našteto in pod razkrivajočo obleko nadenete kar opazno spodnje perilo. Navsezadnje so se meje med videzom kopalk in intimnih kosov že odlično zabrisale. Včasih dodatni naramnici še popestrita modno kombinacijo. V to je bila prepričana že Carrie iz Seksa v mestu, njen stil pa bo v popularni kulturi odmeval še dolgo let.