Po izobrazbi socialna delavka in varstvoslovka je za tri leta posvojila okolje tako daleč od domačega Slovenj Gradca. Svojo zgodbo je opisala v knjigi Oblečena v kente. V drugi knjigi Slečena, ki je nadaljevanje prve, opisuje vrnitev v Slovenijo, ne vedoč, da je okužena z malarijo. Po preboleli bolezni se v Gano ni več vrnila. 

Bila sem v začetku štiridesetih let, ko se mi je začel oglašati občutek praznine. Dejansko sem imela vse, družino, moža, otroke, zelo dobro smo živeli, pa vendar … Kot da bi vedela, da me čaka velika zgodba. Velika ljubezen. 

Kakovost življenja je z očmi Evropejcev mnogokrat merjena z vprašanji izbire: kaj si lahko privoščim. Bržkone bi bilo drugače, če bi zaslužili dovolj za normalno ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!