Ko smo na uredništvu izbirali ljudi, ki so imeli v življenju veliko prelomnic, je kaj hitro zaokrožilo vaše ime. Tudi vi tako doživljate svojo zgodbo?

Res jih je bilo kar nekaj. Prva prelomnica je bila, ko sem se kot otrok s kmetije, kjer smo živeli pri babici in dedku, preselila v Velenje. Tam sem bila povsem izgubljena, Velenje je bilo zame veliko mesto, iz samozavestne kmečke deklice sem postala tiha miška. Naslednja prelomnica pa je bilo gotovo petje. Kot srednješolka sem rada poslušala rock, skupine Guns N' Roses, Bon Jovi in podobne. Takrat mi ni bilo do klasike in popa, a v sobi sem ves čas prepevala jazz standarde. Oče, tudi glasbenik, me je slišal, dejal, da skupina s Koroške išče pevko, in me vprašal, ali si upam iti na avdicijo. In ko meni strelki...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE