Po uspehu karaok med vožnjo ali Carpool Karaoke, kot nosi naslov priljubljeni segment oddaje The Late Late Show with James Corden, je zabavni voditelj v sodelovanje zdaj prepričal še najbolj priljubljenega člana britanske monarhije, ki sicer slovi kot nadvse nedostopna in niti malo pripravljena na hece. A odkar princ Harry s soprogo in sinom živi v Los Angelesu, je njegovo življenje očitno veliko bolj sproščeno, kar je pokazal tudi v videu, ki je tokrat, predvsem zaradi varnostnih ukrepov, nastal na turističnem avtobusu s panoramsko streho.

Corden, ki v Los Angelesu živi že vrsto let, se je novincu Harryju namenil pokazati mesto angelov z drugačne perspektive in princ je bil nad idejo navdušen, v video je na začetku celo razkril, da si je na podoben način vedno želel odkriti tudi London, a mu kraljevi status kaj takega seveda ni dopuščal. Da bi se počutil kot doma, je voditelj princu postregel z angleškim čajem, poskočna vožnja pa je otoški ritual nekje na sredini prekinila, ko se je voziček s čajem in sladicami prevrnil na Harryja. Princ je ob tem zaklel v eter in prasnil v tak smeh, da se je popljuval s pijačo in poskrbel za sproščeni kraljevi trenutek, ki se bo nedvomno zapisal v zgodovino monarhije. 

Led je bil prebit, a presenečenj še zdaleč ni bilo konec. James je Harryja odpeljal na ogled hiše, kjer so snemali priljubljeno nanizanko Princ z Bel Aira, rekoč, če je bila dobra za tistega princa (Willa Smitha), bo tudi za britanskega. Preden sta pozvonila na vratih, je Harry celo pokazal svoje raperske sposobnosti in odrapal naslovno skladbo nanizanke, nato pa sta z Jamesom pozdravila trenutne lastnike razkošnega doma ter jih povprašala, ali bi nemara prodali hišo britanskemu princu. James je povpraševanje vzel nadvse resno, Harryja pa je bolj zanimalo, kje je stranišče in prijetno presenečeni lastniki so ga z veseljem spustili naprej, ob čemer je princ še zatrdil, da ima negativen covid test. 

Da bi pospešil nepremičninsko zadevo, je James s Harryjevim telefonom nato poklical Meghan, ki je bila z Archiejem doma v Santa Barbari. Vojvodinja je odločila, da sta se že dovolj selila in Harryja ljubkovalno poklicala z vzdevkom »Haz«. 

Ko sta se s princem vrnila na avtobus, je James Harryju postavil nekoliko bolj intimna vprašanja. Zanimalo ga je, kdaj je vedel, da je Meghan tista prava in Harry je razkril, da je to začutil že na njunem drugem zmenku, saj sta bila tako sproščena drug z drugim. Ob tem je še povedal, da so zmenki z njim ali katerimkoli članom kraljeve družine vedno obrnjeni na glavo, na začetku moraš vse početi v dvoje in zelo intimno, šele ko postane resno, pa se lahko odpraviš na zmenke v javnost in s širšo družbo. »Ogromno časa sva preživela samo drug z drugim, brez motenj, in to je bilo čudovito,« je razkril princ. 

Foto: Siphiwe Sibeko/Shutterstock

Harry je nato še povedal, kako z Meghan zdaj v Los Angelesu preživljata večere: »Nahraniva Archieja, ga skopava, mu prebereva knjigo za lahko noč, nato greva nazaj v kuhinjo in si pripraviva večerjo ali naročiva hrano, potem pa gledava televizijo ali Netflix.« Ob tem je James Harryju postavil zelo provokativno vprašanje, kaj si misli o seriji Krona, za katero britanska kraljeva družina doslej ni želela razkriti, ali jo res gledajo, četudi so jo navdihnili. Princ je priznal, da s serijo nima težav, saj gre za fikcijo, ki po njegovem sicer ohlapno temelji na resničnih dogodkih in gledalcu da vpogled v to, kako pričakovanja in dolžnosti kraljevega stanu vplivajo na medosebne odnose, a Krona se vsaj ne pretvarja, da je popolna resnica, kot to počnejo mediji, ki pišejo o njem, njegovi soprogi in otroku. »To me res moti,« je povedal Harry. 

Foto: Chris Allerton/Reuters

Harry je o svoji družini v videu razkril še, da je bila prva beseda, ki jo izgovoril Archie, »krokodil« in da je pri letu in pol njegov sin zelo zabaven in zgovoren. Povedal je še, da mu je kraljica za božič poslala aparat za pripravo vafljev, ki jih Archie obožuje, in da tako Elizabeta kot princ Philip znata uporabljati Zoom in tako ostajajo v stikih. 


Razkril je tudi, zakaj sta se z Meghan odločila za selitev: »Nisva jih zapustila, a morala sva se umakniti. Okolje je bilo zelo težavno in vsi so to videli, saj vemo, kakšni so britanski mediji. Uničevali so moje duševno zdravje. Bilo je toksično, zato sem naredil, kar bi naredil vsak mož in oče, družino sem odpeljal stran. Življenje sem posvetil temu, da služim družbi in to bom počel še naprej ne glede na to, kje živim.« 

Za konec je James Harryja izzval še na vojaškem treningu, saj je princ kar nekaj časa posvetil vojski. Pomerila sta se na poligonu, kjer je Harry pokazal svojo prijazno in motivacijsko starševsko plat. Namesto da bi z voditeljem tekmoval, ga je med izzivom ves čas spodbujal in čakal, da sta vsako oviro premagala skupaj. James je ob tem komentiral, da se počuti kot Archie, Harry pa ga je podražil, da bi njegov sin verjetno lažje splezal čez ovire.

Corden je s tako posebnim gostom zadel terno, video, ki si ga lahko ogledate spodaj, je imel po slabem dnevu že več kot 3 milijone ogledov.