Ob številnih napadih na javno radiotelevizijo si seveda ne morem pomagati; začenjam z vprašanjem, kaj vam osebno pomeni prav ona, javna radiotelevizija.

Javna radiotelevizija pomaga ljudem pri razumevanju sveta, pri vklapljanju v družbeno življenje, tako da z raznovrstnimi oddajami razgrinja podobe sveta. Za določene teme se zdi, kot da ne obstajajo; niso v javnem diskurzu, kar pa ne pomeni, da realnosti ni, da življenje ne obstaja – je tam nekje skrito in bo eskaliralo kot družbeni problem, če ne bomo opozarjali na vse ravni bivanja. Še več, javni servis pokaže, kako biti aktivni član družbe, ne samo njen teptalec. 

Še danes ne vem, zakaj sem morala zapustiti razvedrilni program, saj odgovora nisem dobila. A zdaj vem, da j...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona, do katerih lahko zdaj dostopate po prijazni ceni
že za 1,40 € prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 31,90 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 39,20 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE