Pred njegovim rojstvom sem vse dneve delala v salonu, potem sem si delo organizirala tako, da sem imela popoldneve proste. Otroku da največ ukvarjanje z njim. Ne materialne dobrine, to, da ti preživiš čas z njim, da ga slišiš in poslušaš, je ključno. 

Premierno Lukovo predstavo na parketu ste si ogledali v neposrednem prenosu in verjamem, da to ni primerljivo z navijaškim vzdušjem, ko se tresejo slovenske tribune. 

Resnično sem vesela za Luko, za vso reprezentanco, obenem pa mi je seveda hudo, da nisem zraven, saj je nastop na olimpijskih igrah poseben.  

Da, bila sem veliko z njim, marsikdaj sem ujela v javnosti, da sem bila celo preti...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!