26-letna pevka in 28-letni igralec, ki sta se spoznala in zaljubila na snemanju filma Poslednja pesem leta 2009, sta v zvezi imeli veliko vzponov in padcev. Zaročila sta se že leta 2012, se nato razšla in se spet našla nekaj let pozneje ter v drugo zaročila oktobra 2016. Oboževalci so tako nestrpno čakali, kdaj bosta stopila pred oltar. Vmes so v javnost pricurljale že vse mogoče novice, od te, da Miley planira skrivno poroko, do tiste, da bo ostalo zgolj pri zaroki, ker zvezdnica pop in country glasbe ne verjame v zakon. No, vsaj ena izmed napovedi se je uresničila. Miley in Liam sta si večno zvestobo zaobljubila potiho in skrivaj. Če ne bi mlajša sestrica Noah Cyrus na svojem instagramu delila posnetkov z intimnega dogodka, pa se medijem še dolgo časa o poroki niti sanjalo ne bi. Tako ne preseneča, da se v javnosti ni pojavila še niti ena fotografija nevestine obleke, le na enem izmed instagram posnetkov je razviden beli rokav in gola rama pevke, kar so poznavalci nemudoma povezali s kreacijo, ki jo je na svoj poročni dan nosila sama vojvodinja Susseška. So bili pa ostali povabljenci za poročno slavje opravljeni nadvse sproščeno. Mileyina mama Trish je na eni izmed fotografij oblečena v kavbojke in pulover, kar namiguje, da je bila poroka resnično plod trenutnega navdiha. 


Foto: Instagram


O veselem dogodku so pričale tudi dobrote na mizi in stenska okrasitev, baloni v obliki črk gospod in gospa, ženin pa je novemu skupnemu življenju nazdravil s svojima starejšima prav tako slavnima igralskima bratoma, Chrisom in Lukeom Hemsworthom, ki sta prav tako že poročena. 


Foto: Instagram


Usodni da naj bi Miley in Liam dahnila na svojem novem domu v rojstnem mestu pevke Franklin v ameriški zvezni državi Tennessee. Miley je tam lansko poletje kupila ogromnih 650 kvadratnih metrov veliko hišo, ki se lahko pohvali s petimi spalnicami in štirimi kopalnicami, urejena pa je v tipično ameriškem slogu. Parček je sicer do nedavnega veliko časa preživel v Kaliforniji, kjer sta v obmorski idili Malibuja imela domovanje vredno kar 2,5 milijonov ameriških dolarjev. A v uničujočih požarih, ki so novembra pustošili v Kaliforniji, je njuna sanjska nepremičnina pogorela do tal. Podkurili pa so njuno ljubezen, saj sta se prav zaradi te življenjske preizkušnje zvezdnika odločila, da je bilo dovolj čakanja. Pohitela sta s poroko, kot je Miley dejala v nedavnem televizijskem intervjuju, pa ju je požar zbližal kot par. Liama je označila za svojega »preživetvenega partnerja«, ko je reševal njune ljubljenčke iz plamenov pa je ugotovila: »Nikoli ga nisem ljubila bolj kot tedaj.«