Miley Cyrus in Liam Hemsworth sta se poročila 23. decembra lani. Na poroki so bili sorodniki in najbljižji prijatelji. Pevka in igralec sta bila v zvezi od leta 2010, se nato leta 2012 zaročila, leto dni kasneje preklicala zaroko in se pobotala tri leta kasneje.

Miley je v intervjuju prejšnji mesec priznala, da je panseksualna. Svoj zakon je opisala kot "zmeden, zapleten in moderen" in dodala, da jo še vedno privlačijo ženske ter da se ne znajde dobro v "stereotipni vlogi žene". Pred kratkim so jo fotografi videli med poljubljanjem Kaitlynn Carter na italijanskem jezeru Como.

Znaki, da njun zakon ne bo dolgotrajen, že dolgo več kot očitni

Novica o ločitvi za oboževalce ni nič novega, saj sta Miley in Liam še dolgo znana po burni zvezi, ki se večkrat končala in začela. Znaki, da med njima nekaj ni v redu, pa so bili zadnje mesece vse bolj očitni.

Sredi julija je pevka javnosti razkrila, da s svojim možem ne bo imela otrok. Takšno odločitev naj bi sprejela zaradi skrbi glede podnebnih sprememb in okolja, čeprav so znanci namigovali, da je bil razlog drugačen.

Liama so že julija opazili brez poročnega prstana, ki ga je snel samo nekaj dni po tem, ko je Miley na glasbenem festivalu v Glastonburyju oznanila, da ji gredo "moški na bruhanje". Tudi Miley je nato objavila več fotografij, na katerih je bila brez poročnega prstana.